Младен Богдански, БСП: Имам амбицията да работя за развитието на област Ловеч

Младен Богдански трети в листата на БСП за България за 11 MИР Ловеч.

Завършил е висшето си образование в Лесотехнически университет. Бакалавър по „Горско стопанство” със специалност инженер-лесовъд и магистър по „Горско и ловно стопанство”. Има изкарана редовна докторантура. Работил е в Регионална дирекция на горите-София, фонд „Българска гора”.

От 2012 г. стартира собствен бизнес в сферата на горите и горското стопанство. „На 14-ти Ноември трябва изберем накъде ще тръгнем, в коя посока. Към досегашния модел на управление на Борисов или към реална промяна на модела и възстановяване на социалната държава, с грижа за семейството, с грижа за възрастните хора и децата, с промени в здравеопазването, с адекватни мерки за подпомагане на малкия и средния бизнес и повишаване на доходите.” – написа кандидата за народен представител от БСП на страницата си във Фейсбук.

Богдански отбеляза, че безкрайният изборен процес не води към нищо добро, Особено в година с висок ръст на инфлация, в година на нестабилност във всички сфери на обществото, здравна криза, криза в енергетиката. Всичко това ще се отрази негативно върху държавата.

„Ние от Коалиция „БСП за България” избираме разумните решения. За мен е огромна чест, че съм част от екипа на кандидати за народни представители от Ловешка област. Влизам в предизборната кампания с ясни цели и задачи, с които да допринеса за по-добро икономическо и социално развитие на областта. С част от моите идеи ще Ви запозная в предстоящата кампания.” – каза още Младен Богдански, като изтъкна, че кандидатите от листата на „БСП за България” имат знанията и амбицията да работят за развитието на област Ловеч в национален план.

В края на поста си Богдански призова на 14 нoември да се гласува с #33 – за народни представители и #6 – за Румен Радев и Илияна Йотова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *