Сезер Нихат, БСП: Предлагаме разумни решения с грижа за всеки един от вас

Д-р Сезер Нехат Асан.  e роден е в  гр. Дулово, област Силистра, на 5 юни 1981 г. Висшето си образование е завършил във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, степен магистър по „Счетоводство и контрол“. Защитил е докторат в УниБИТ – гр. София, по докторска програма „Културно – историческо наследство във съвременната информационна среда“. Владее френски и английски език. Работи като главен счетоводител в бюджетната сфера, както и извършва преподавателска дейност по специалността си. Семеен с едно дете.

Защо приехте да бъдете в листата на БСП за България?

Приех да участвам в листата БСП като част от гражданската квота, защото единствено в нейната предизборна програмата виждам алтернатива за справяне с наболелите икономически и социални проблеми, които стоят в дневния обществен ред. На следващо място, но не по значение, е подхода за справяне с трусовете в образованието и здравеопазването.

Какви са основните проблеми които стоят пред жителите на региона и как могат да бъдат решени?

Районът, в който живея, категорично изостава сериозно по отношение на икономическото си развитие. Липсват инвестиции, безработица е висока, а доходите ниски. Голям проблем е обезлюдяването, резултат от проблемите, които изброих. Мерките за решаването на тези проблеми са разписани в конкретика в програмата на БСП за България и знам, че предложеното там е следствие от сериозно проучване и анали. Това не са просто празни обещания.

Какви са вашите послания към избирателите?

Гражданите в района искат сигурност. Те са трудолюбиви хора, с професии желание за развитие. Трябват им подкрепа и кураж! Всеки от нас е важен със своя принос към обществото, а ръстът в този принос ще определи темпа на развитието на региона.

Защо жителите на Силистра и областта трябва да подкрепят листата на коалицията? Защото предлагаме разумни решения! Защото поставяме на преден план хората! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *